Bølgemark i din by

Den selvejende institution Maritime Nyttehaver driver med støtte fra Velux Fonden projektet Havhøst, der samler landets fjord-, hav-, sund- og bælthaver i et fælles netværk, hvor viden og erfaringer deles og hvor de maritime nyttehaver i fællesskab udvikler feltet. Med Havhøst-netværket som baggrundstapet tilbyder Maritime Nyttehaver sparring til grupper af lokale ildsjæle, der gerne vil etablere deres egen maritime nyttehave.

Repræsenterer du en naturskole, kulturinstitution eller er du friluftsformidler – og er du især interesseret i undervisnings- og formidlingspotentialet ved den maritime nyttehave? Så kontakt naturvejleder Bodil Sofie Espersen.

Er du selv – individuelt eller som del af en gruppe – interesseret i at vide mere om at etablere en maritime nyttehave med henblik på at forme et foreningsbaseret dyrkningsfællesskab? Så kontakt netværkskoordinator Hardy Jensen‬.

Repræsenterer du en kystkommune, der gerne vil vide mere om hvordan man giver sig i kast med etablering af en maritim nyttehave med fokus på dyrkning, undervisning og formidling – og har du evt. modtaget et brev fra fiskeriministeren? Så kontakt stifter og direktør Joachim Hjerl.