Bio boardet

Vi søger endnu et medlem til vores bio board

Bio boardet er vores undersøgende og rådgivende organ, der består af fire medlemmer med stor faglig, metodisk og analytisk erfaring indenfor biologi. Bio boardet er fast tilknyttet den selvejende institution Maritime Nyttehavers arbejde og rådgiver i forbindelse med indsamling og analyse af biologisk data, giver sparring på undervisningsmaterialer og udvikler undersøgelsesdesigns og risikovurderinger i forbindelse med dyrkning. Ud over det repræsenterer bio boardet Maritime Nyttehaver ved konferencer og faglige møder, der knytter sig til vores virkelighed.

I de kommende år vil bio boardet spille en stigende rolle i Maritime Nyttehavers arbejde, når vi skal anlægge nye dyrkningsplatforme og udbrede vores ideer til hele landet.

Vi leder efter vores fjerde medlem og håber at finde en fagligt stærk person med tid og lyst til at engagere sig i bio boardets opgaver. Erfaring med og viden om muslinger, østers og tang, marin dyrkning og havressourcer er et klart plus!

Bio boardet arbejder frivilligt og er drevet af en kærlighed til havet og lyst til at være en del af en lille, fremadstormende organisation med store visioner. Lønnede opgaver kan opstå i forbindelse med finansierede projekter.

Bio boardet mødes fast én gang om måneden. Ud over det indgår medlemmerne i arbejdsgrupper med forskellige ansvarsområder.

Læs mere om bio boardet og vedtægterne her

Vil du med ombord i bio boardet? Så send en email med din motivation og et CV til forkvinde Mette Blaesbjerg på bioboard@maritimenyttehaver.dk senest den 20. december.