Events

Vi vil så gerne fortælle vores historie og hvis du gerne vil høre den, opleve den eller smage den, så se her:

Book et foredrag

Vil I høre historien om Maritime Nyttehaver, vores virke og visioner? Vi kommer gerne ud til jer og fortæller om vores drømme for dyrkning af havet, bæredygtig fødevareproduktion i havnen og blå urbane fællesskaber. Vi tager flotte billeder og dyrkningsgrej med til at illustrere eventyret, der tager ca. 45 minutter.

NGO’er og non-profits: 2000 kr + moms (+ transport hvis det er udenfor København)
Virksomheder og eventbureauer: 4000 kr + moms (+ transport hvis det er udenfor København)

Besøg os på Bølgemarken

Et besøg på Bølgemarken inkluderer fortællingen om projektet, visionerne bag og giver en god forståelse for hvordan en tilværelse som urban havbonde tager sig ud. Maks 25 personer.

Vi tager imod på Bølgemarken (ved container 6+7), hvor I kommer en tur med på tømmerflåden og er med til at trække østersbure og muslingestrømper på dæk. Vi inspicerer dyrene og fortæller om deres levevis, havnens økosystem, havnens udvikling fra industrihavn til oplevelseshavn – og om hvorfor det er så afgørende, at vi får en bedre forståelse for, hvordan vores fødevarer produceres.

Event information in English

Du kan vælge mellem 4 formater (priser er eks. moms):

Historien om haverne

I basis-udgaven får I historien om Maritime Nyttehaver og en hands-on oplevelse med maritim dyrkning. Arrangementet tager ca. 45 min. (og inkluderer ikke forplejning).

NGO’er og non-profits: 1.500 kr. + moms
Virksomheder og eventbureauer: 3000 kr. + moms

Historien om haverne serveret med blåmuslinger

Udvid arrangementet og få en super lækker lun muslingeanretning og et glas naturvin som tilbehør til den gode historie og workshop-formatet. Afsæt halvanden times tid.

NGO’er og non-profits: 1.500 kr. + 180 kr. per kuvert, dog mindst 3.300 kr.
Virksomheder og eventbureauer: 3000 kr. + 180 kr. per kuvert, dog mindst 4.800 kr.

Historien om haverne med østersbar

All in på gastronomien i selskab med østers og bobler. Vi laver gerne en workshop i østersåbningen hvis I har mod på selv at tage kampen op med bløddyret. Halvanden times ren nydelse. Kan evt. kombineres med blåmuslingeserveringen (men så skal der nok investeres et par timer i alt).

NGO’er og non-profits: 1.500 kr. + 220 kr. per kuvert, dog mindst 3.700 kr. + moms
Virksomheder og eventbureauer: 3000 kr. + 220 kr. per kuvert, dog mindst 5.200 kr. + moms

Historien om haverne serveret med alt det du drømmer om

Vi sammensætter også gerne et komplet middags-setup til jer ved vandet. Det kan eventuelt kombineres med besøg af vores gode ven Cykelkokken eller en sejltur med GoBoats.

Kontakt Bodil på bodil@maritimenyttehaver.dk for mere info og booking af et arrangement.

Smag på havnaturen

Som en del af vores projekt Den Spiselige Havnatur vil vi gerne invitere jer ud i det blå (eller i hvert fald lige til kanten) og lære de spiselige hemmeligheder at kende, der gemmer sig langs din lokale kyst. Vi smager på strandurter og tang og samler snegle, krabber og muslinger. Prisen afhænger af hvor, hvor længe og hvor meget, men skriv til bodil@maritimenyttehaver.dk, så finder vi ud af det.

Partnerrabat

Som partner med Maritime Nyttehaver får man en gang om året 1.500 kr. i rabat på et teambuilding arrangement. Det koster 5.000 kr. + moms for et års medlemskab, der også giver jer et logo på vores hjemmeside og på vores infotavle ved Bølgemarken.