Maritime Nyttehaver arrangerer besøg på Bølgemarken for grupper på op til 25 personer. Et besøg inkluderer fortællingen om projektet, visionerne bag og giver en god forståelse for hvordan en tilværelse som urban havbonde tager sig ud.

Vi tager imod på Bølgemarken (ved container 6+7), hvor I kommer en tur med på tømmerflåden og er med til at trække østersbure og muslingestrømper på dæk. Vi inspicerer dyrene og fortæller om deres levevis, havnens økosystem, havnens udvikling fra industrihavn til oplevelseshavn – og om hvorfor det er så afgørende, at vi får en bedre forståelse for, hvordan vores fødevarer produceres.

Event information in English

Du kan vælge mellem 5 pakker (priser er eks. moms):

Pakke 1: Historien om haverne

I basis-udgaven får I historien om Maritime Nyttehaver og hands-on erfaringer med maritim dyrkning. Arrangementet tager ca. 45 min. (og inkluderer ikke forplejning). Vi kan også komme ud til jer og fortælle historien og vise billeder og udstyr. (Der vil blive pålagt et beløb for evt. rejsetid og -omkostninger uden for København)

Pris: 1.500 kr.

Pakke 2: Historien om haverne serveret med blåmuslinger

Udvid arrangementet og få en super lækker lun muslingeanretning og et glas naturvin som tilbehør til den gode historie og workshop-formatet. Afsæt halvanden times tid.

Pris: 1.500 kr. + 180 kr. per kuvert, dog mindst 3.300 kr. 

Pakke 3: Historien om haverne med østersbar

All in på gastronomien i selskab med østers og bobler. Halvanden times ren nydelse. Kan evt. kombineres med blåmuslingeserveringen (men så skal der nok investeres et par timer i alt).

Pris: 1.500 kr. + 220 kr. per kuvert, dog mindst 3.700 kr. 

Pakke 4: Muslingefarmen for op til 15 personer

En tilpasset udgave af vores åben skole-forløb om blåmuslinger. Her får I vand under neglene når I selv skal prøve kræfter med livet som Havbonde og får indgående kendskab til økosystemet i havnen og muslingernes anatomi når vi undersøger dem i mikroskoper. Vi slutter med en smagsprøve.

Pris: 4.000 kr. 

Pakke 5: Østerstæmmerne for op til 15 personer

En tilpasset udgave af vores åben skole-forløb om østers. Lær den sagnomspundne råvare at kende når vi fortæller om dens historie og dens rolle i fremtidens bæredygtige fødevareforsyning og selvfølgelig tager på en gastronomisk opdagelsesrejse når vi sammen laver mad og smager på dyret; både tilberedt og helt som den er.

Pris: 5.500 kr. 

Vi sammensætter også gerne et komplet middags-setup til jer ved vandet. Vi finder et godt spot og sejler jer evt. derhen. Kontakt Bodil på bodil@maritimenyttehaver.dk for mere info og booking af et arrangement.

Download produktbeskrivelse

POPUP-ØSTERSBAR MED NYTTEHAVERNE
Book en østers- og boblebar med Maritime Nyttehaver til dit næste event. Du får 3 timer med østers og bobler for 6.000 kr. inkl. 100 østers og 10 flasker bobler. Skriv til Bodil Sofie Espersen på bodil@maritimenyttehaver.dk for mere info.

flyer_oestersbar

PARTNERRABAT
Som partner med Maritime Nyttehaver får man en gang om året 1.500 kr. i rabat på et teambuilding arrangement. Det koster 5.000 kr. + moms for et års medlemskab, der også giver jer et logo på vores hjemmeside og på vores infotavle ved Bølgemarken.